Gombás ragu

Eddig nagyon ritkán ettünk disznóhúst, csirkemellét csirkemellével fogyasztottunk. Kicsit meguntuk, így mostanában elég sűrűn disznóhúst veszünk. Lényeg, hogy szép húsos legyen, nem szeretem a zsíros "mócsingos" részeket.

Hozzávalók:

  • itt most karajt használok, ebből is kb. 40-50 dkg
  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 6-8 fej gomba
  • nagy doboz tejföl
  • só, bors, majoranna
Elkészítés:
 
A hagymát felaprítom majd 1/2 ek kókusz zsírban megpárolom. A kockára vágott húst hozzáadom, és felöntöm ennyi vízzel hogy ellepje. Majd mikor félig lefőtt a leve, befűszerem és hozzáadom a tejfölt végül a gombát. Addig főzöm, még szép sűrű leve lesz. Fogyasztható rizzsel, tésztával, krumplival..

Hírek

Facebook elérhetőség

Ha kíváncsi vagy másra is, gyere, nézz be hozzám Facebookon is :) www.facebook.com/pages/Egyszer%C5%B1en-szeretem/1424311267867706
Teljes cikk

FACEBOOK

FIGYELEM!!! Hamarosan Facebook-n is elérhető lesz az oldalam!!!
Teljes cikk